Slovenian
English
Deutsch
Italiano
Išči:
 
 

O nas

Podjetje smo ustanovili leta 1990. Ukvarjamo se s proizvodno in trgovsko dejavnostjo. Začeli smo s projektiranjem in izdelovanjem specialne navtične opreme, palubne opreme plovil za rekreativno in tekmovalno jadranje.

Že v naslednjem letu smo navtičnemu programu pridružili še program hišne kanalizacije. Program, ki obsega proizvodnjo cevi in priključkov iz polipropilena, se je uspešno širil in po obsegu kmalu presegel navtičnega. Danes predstavlja kar 70 odstotkov proizvodnje. Argo je proizvajalec sanitarne plastike z najširšim programom v državi. Po kakovosti izdelkov smo vodilni v Sloveniji, uspešno pa se dokazujemo tudi na zahodno in vzhodnoevropskih trgih.

V letu 2001 smo lansirali še tretji program: program kabelske kanalizacije iz polietilena, ki trenutno predstavlja 25 odstotkov naše proizvodnje.

Svojo dejavnost opravljamo na 17.000 m2, 4.000 m2 je pokritih. Letno predelamo približno 500 ton polietilena ter 2.000 ton polipropilena. Strankam lahko ponudimo tudi celovit program cevnih sistemov, ki zajema cevi in priključke za hišno kanalizacijo, zunanjo kanalizacijo, kabelsko zaščito, drenažo, vodovod itd.

Reference

Kljub uspehom, ki smo jih dosegli v svojem dosedanjem delovanju, ne počivamo. Svojo ponudbo širimo, dopolnjujemo, izboljšujemo. Zato ni naključje, da svoje podjetje podpisujemo z imenom Argo. V mitološkem izročilu je Argo ime Jazonove barke, s katero so se neustrašni in drzni pomorščaki podali v neznano, da bi našli zlato runo. Drznost, smelost in želja po novih odkritjih, to je podjetni duh argonavtov, ki preveva tudi naše podjetje. Zato nenehno povečujemo in posodabljamo svoje proizvodne kapacitete, vlagamo v strokovno izpopolnjevanje, spremljamo svetovne trende, gojimo lastno inovativnost.

Vse to nam zagotavlja doseganje našega najpomembnejšega cilja: zadovoljstvo naših strank. Prizadevamo si, da po konkurenčni ceni vsaki stranki ponudimo ne le najbolj kakovostne izdelke, temveč tudi rešitve, ki so optimalno prilagojene njenim specifičnim potrebam in željam. Sledenje temu poslanstvu je tudi najtrdnejše jamstvo za še večji uspeh na širšem evropskem trgu, katerega integrirani del je tudi slovenska država.

  • TELEKOM Slovenije, d.d.
  • TOPDOM d.o.o. Dol pri Ljubljani
  • Poslovni sistem Mercator, d.d. Ljubljana
  • Mix d.o.o. Ljubljana
  • Terra-R.B., d.o.o. Ljubljana
  • Elektro Maribor
  • SGP Tehnik d.d. Škofja Loka
  • M-SORA d.d. Žiri
 

Povpraševanje

Imate vprašanje pa ne veste odgovora?

Izpolnite obrazec za povpraševanje in nam ga pošljite. Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

izpolni povpraševanje