Slovenian
English
Deutsch
Italiano
Išči:

Kabelska zaščita

V času izjemnega porasta komunikacijskih povezav in elektroenergetskih vodov je zaščita le teh vitalnega pomena za domala vsako podjetje in posameznika, za celotno družbo. Izkazuje se, da bodo sedanja komunikacijska omrežja kmalu zastarela in da bodo, ponekod pa že so, zmogljivosti komunikacijskih vodov, položenih ob cestnih povezavah, kar nekajkrat presežene.

Cena zaščitnih cevi je majhna v primerjavi s celotnimi stroški polaganja kablov, izkop jarkov za kable in ostala gradbena dela, ki ta proces spremljajo, pa so zlasti v strnjenih naseljih huda infrastrukturna ovira. Zato je smiselno o polaganju dodatnih praznih zaščitnih cevi razmišljati že ob izgradnji cest ali ob začetnem izkopu.

Obstajajo različne vrste polipropilena, ki se razlikujejo po makromolekularni strukturi, za industrijske namene pa je pomemben le isostatični polimer. Iz njega izdelujemo cevi in priključke, ki jih pri hišni kanalizaciji uporabljamo za odvajanje gospodinjskih in fekalnih odplak ter meteorne vode v zgradbah.

Povpraševanje

Imate vprašanje pa ne veste odgovora?

Izpolnite obrazec za povpraševanje in nam ga pošljite. Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

izpolni povpraševanje